Hirdetés

pszichiatria.lap.hu / Pszichiáter

Pszichiáter

pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta

Pánikbetegség, depresszió. alvászavar, pszichoszomatikus betegségek kezelése

Harmónia Műhely - Dr. Pálvölgyi Rita pszichoterápiás rendelője

Szombathely

Pszichiátria, pszichoterápia, life-coaching témakörök, magánrendelés

"Lehet olyan, aki a terápia során önismereti, vagy személyiségbeli kérdésekkel is foglalkozni szeretne, míg más annyit vár, hogy aludni tudjon, vagy a buszon félelem nélkül utazni." Dr. Lackó Tibor

A bezárt OPNI igazgatója, dr Nagy Zoltán professzor rendelése. Szakterület: stroke - gutaütés, agyvérzés, Parkinson kór, depresszió, emlékezés zavar, fejfájás, bénulás gyógyítása.

hipnoterápia egyéni és csoportos, dinamikus, szupportív egyéni terápiák, relaxáció, imagináció.

Otthonukban vizsgálok meg és látok el pszichiátriai betegeket Debrecen körzetében.

Támogató jellegű pszichoterápiás kezelés, tanácsadás, gyógyszeres kezelés

Magán rendelés

Kérdezzen Dr. Sófi Gyula gyermekpszichiátertől

A doktornő főbb területe a depressziós és szorongásos betegek gyógyítása budapesti magánrendelőjében

pszichiátriai, pszichoterápiás magánrendelés

pszichiáter, pszichoterapeuta

Kórházban akut pszichiátriai osztályon dolgozom, magánrendelésen főleg a pszichoterápiával gyógyulni vágyók keresnek meg.

Pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos vagyok. Gyógyítom a pánikos, depressziós betegeket, de foglalkozom súlyosabb szorongásos kórképekkel, kényszerbetegséggel,evészavarokkal, és pszichotikus betegek gondozásával is. Tapasztalatom szerint egy gyógyító k

Dr. Szakács Marianna | pszichiáter szakorvos magánrendelője Veszprémben. A magánrendelő keretei között kezelhetőek különböző szorongásos kórképek, depressziós zavarok, pánikbetegség, fóbia, gyászreakció, különböző eredetű krízishelyzetek. Gyógykezeléseket is alkalmazok, továbbá autogén tréning, hipnoterápia, szimbólum terápia.

Gyógyszermentes pszichoterápiát alkalmazok, olyan módszert, amire a beteg legjobban reagál: éft (érzelmi felszabadítás technika), hipnózis, meditáció, relaxáció, agykontroll, amik kombinálhatóak is. A cél az ok felderítése, ekkor lesz a megoldás hatékony és tartós. A terápia történhet egyénileg, párban, a család bevonásával, vagy csoportban.

Gerevich dr pszichiáter, addiktológus és pszichoterapeuta szakorvos, a pszichiátriai betegségek teljes spektrumának diagnosztikáját és kezelését végzi negyven éves klinikai tapasztalattal, külföldi és hazai szaklapokban közölt publikációkkal. Magánrendelője a II. kerületben található közel a Moszkva/Szél Kálmán Térhez.

Pszichoterápia kezelés, kognitív terápia, személyközpontú terápia, viselkedésterápia. Dr. Kondász Erzsébet, pszichoterapeuta szakorvos, Budapest. A pszichoterápiának a szerepe ebben az anarchikus, értékvesztett, rohanó világban egyre szükségszerűbb azok számára, akik figyelnek önmagukra és próbálnak a lélek harmóniájához vezető útra rálépni a kompenzációkat mellőzve.

Hirdetés
Meghatározás:

A pszichiátria a lelki betegségek tudománya, az orvostudománynak az az ága, amely a pszichés zavarok, betegségek diagnózisával és terápiájával foglalkozik.

A pszichiátria a lelki betegségek tudománya, az orvostudománynak az az ága, amely a pszichés zavarok, betegségek diagnózisával és terápiájával foglalkozik.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Pszichiáter
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés